Nominera en regnbågsambassadör

Nominera en regnbågsambassadör

Varje år utser Pride Varberg en regnbågsambassadör som hjälper oss att sprida kunskap om festivalens budskap och betydelse. Regnbågsambassadören är en person som verkar inom många olika skilda områden lokalt och som står upp för allas lika värde och rättigheter.

Om du vill nominera en person så skickar du ett mail till oss: pridevarberg@gmail.com med en kort motivering. 2019 års Regnbågsambassadör kommer att presenteras här på hemsidan och i våra sociala mediekanaler senast 30 april.

Regnbågsambassadörer från förr:

2018  – Magnus Thomson, Näringslivs och destinationskontoret
2017  – Mathias Frenzel, SWT Investment och grundare av Öppna företag
2016  – Carl Bartler, Kommundirektör
2015  – Malin Gunnarsson, Jennifer Garhall och Therese Alberoth, grundare av föreningen ProLove och initiativtagare till Varbergs första Pride.”