FÖRELÄSNING

FÖRELÄSNING

Den 18 oktober kl. 18-19.30 arrangerar ProLove i samarbete med Region Halland en kostnadsfri föreläsning på Varbergs Teater. Vi har bjudit in Teater Tropos som med föreläsningen ”Identitet, normalitet, HBTQ” talar om normer, hbtq-frågor och kombinerar detta med teaterscener. För vi tror att just kombinationen av fakta och en fiktiv och berörande upplevelse fördjupar kunskap. Ni får en kort överblick över HBTQ-historia, men vi pratar mest om hur det ser ut idag. Vårt mål är att skapa en öppen atmosfär där du som deltagare känner dig fri att ställa vilka frågor du vill. Har du träffat någon som vill vara exkluderande? Inte vi heller, men vi har träffat många, ofta unga, HBTQ-personer som beskriver hur svårt det kan vara att som normbrytande person få ett bra bemötande hemma, i skolan, på arbetet eller i vården.

Begränsat antal platser så boka din kostnadsfria biljett här.

Varmt välkommen precis som du är!